SUPPORT

Med vår historik i tågindustrin sedan 1967, har vi lång erfarenhet av DC kontaktorer i krävande applikationer från batterispänning upp till 3000V och 2000 A

Hur vi jobbar

Vi hjälper dig hela vägen från början vid val av kontaktorer samt systemsupport. I flertalet projekt har vi även tagit fram kundunika kontaktorer.

Vi tror på att jobba nära och tillsammans med våra kunder.  Kontakta oss så hjälper vi dig.

 

  • Val av kontaktorer
  • Systemsupport
  • Riskbedömningar
  • “Fail to safe” metodik

Vi hjälper er välja kontaktor från teknikledande Schaltbau för att säkra er applikation

Morgondagens mobila lösningar – Säker DC drift

Kraftfulla litiumjonbatterier är numera den vanligaste batteritypen för mobila applikationer.  Att på ett säkert sätt kunna bryta strömmen när systemet ser en avvikelse eller när en krasch uppstår är självklart nödvändigt . Att kontaktorerna bryter säkert utan vidare skador är nödvändigt för att galvaniskt isolera batteriet mot de övriga elektriska systemen.

Mer kraft i förnybar energi – Säkra system

När den förnybara energin byggs ut är det vanligt att det är högspänd DC. För att dessa system ska vara framgångsrika är det viktigt att systemen byggs säkra. Att på ett säkert sätt kunna bryta strömmen om olyckan är framme är nödvändigt för att skydda användarna och allmänheten.

Vi kan hjälpa dig med likströmsapplikationer såsom, batteri- och solcellssystem, energilagring, växelriktare,  el- och batteridrivna fordon.

Bild på DC Kontaktorer

Behöver Du Support?

Vi har lång erfarenhet av olika batterisystem och DC drift och de flesta applikationer. Kontakta oss så hjälper vi dig.